ارائه گزارش‌ عملکرد تبصره‌های بودجه سال ۹۴ شهر

ساخت وبلاگ

شهر > شورای شهر - رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر در گزارشی که از عملکرد تبصره‌های بودجه سال ۹۴ شهرداری تهران در شورای شهر ارائه کرد، اقدام شهرداری در تهیه و ارائه این گزارش را بی‌نظیر خواند.

عليرضا دبير با اعلام اين مطلب تأكيد كرد: «براي نخستين‌بار است كه شهرداري تهران گزارش بي‌نظيري از عملكرد بودجه سال94 به ريز و به تفكيك تبصره‌هاي بودجه داده است.» به گفته وي، واريز درآمدهاي شهرداري تهران، مناطق، سازمان‌ها و شركت‌ها در سال94 به خزانه و حساب‌هاي درآمد شهرداري مورد تأييد شوراست.

به گزارش همشهري، ديروز 51تبصره، پيوست گزارش عملكرد بودجه سال94 بود كه همه آنها به اطلاع اعضاي شوراي شهر رسيد. تبصره پاياني اين گزارش مربوط به ارائه مجوز به شهرداري تهران براي تملك املاك مربوط به باغات كن به مبلغ 5 هزار ميليارد ريال بود كه پس از انجام توافق تهاتر صورت گيرد. رئيس شوراي شهردر اين‌باره ‌گفت: «البته طرح باغات كن دركميسيون ماده5 به‌صورت اوليه به تصويب رسيده اما براي اجراي آن چون چند هزارميليارد تومان بودجه نياز است، بايد به كمك مردم احيا و حفظ شود.»

نظر محمد سالاري نيز اين بود كه ساماندهي باغات كن و فرحزاد، در افزايش سرانه‌هاي خدماتي تهران و از بين بردن معضلات اين محله‌ها تأثير بسزايي خواهد داشت. احمد دنيامالي نيز خواستار آن شد تا طبق برنامه نسبت به استفاده از انرژي خورشيدي و ترويج استفاده از انرژي‌هاي پاك براي روشنايي پارك‌ها و ساختمان‌هاي شهرداري اقدام شود. ابوالفضل قناعتي هم بحث پرداخت مطالبه پيمانكاران را مطرح كرد و خواستار تسويه طلب آنها شد و افزود: «قرار شده كه دولت 1200واگن به مترو بدهد و بهتر است اين واگن‌ها قبل از آغاز بهره‌برداري از خطوط 6 و 7 تحويل شهرداري شوند.»

رحمت‌الله حافظي نيز در مورد خيريه امام رضا(ع) گفت: «در سال‌هاي گذشته چند ده ميليارد تومان از منابع شهر براي اين خيريه در شوراي شهر مصوب شده و بايد معلوم شود اين كمك‌ها چگونه هزينه مي‌شود؟» نظر محسن سرخو هم اين بود كه در مورد تهاتر املاك يا املاكي كه به پروژه‌ها اختصاص مي‌يابد كميسيون بودجه اسناد و بنچاق آنها را بررسي كند.

پرويز سروري هم بابت تأخير در اتمام بزرگراه يادگار امام(ره) و عبدالمقيم ناصحي درباره بلاتكليف ماندن بزرگراه شهيد بروجردي انتقاداتي را مطرح كردند. اسماعيل دوستي و مهدي چمران نيز هر دو نسبت به عملكرد ضعيف سازمان مشاركت و سرمايه‌گذاري شهرداري تهران انتقاد داشتند.درپاسخ به انتقاد مطرح شده درباره بزرگراه شهيد بروجردي، ناصر اماني، معاون برنامه‌ريزي و توسعه شهري گفت: «براي اتمام اين بزرگراه با مشكلات عديده‌اي از سوي پادگان جي، جابه‌جايي درختان، تغيير طرح اجرايي سازمان مهندسي و آموزش و پرورش مواجه هستيم با اين همه هم بزرگراه يادگار و هم بروجردي امسال عملياتي مي‌شوند.»

  • ‌بخشش يا رسيدگي قضايي‌

بخشي از جلسه ‌ديروز صحنه تبادل نظر اعضا درباره نحوه برخورد با عاملان پخش اخبار غيرموثق واگذاري املاك شهرداري ‌ بود. اين بحث‌ها به‌دنبال درخواست اسماعيل دوستي آغاز شد كه خطاب به رئيس شورا خواست تا وساطت كرده و به مناسبت فرارسيدن ايام محرم شاكيان از گناه خبرنگاراني كه در درج و پخش اخبار واگذاري املاك نقش داشتند، بگذرند.

پس از آن احمد حكيمي‌پور نيز از همكاران خود خواست تا مسير شكايت را پيش نگيرند زيرا ممكن است بازخورد بيروني مناسبي نداشته باشد. وي درعين حال گفت: درست است كه قوه قضاييه و سازمان بازرسي درحال بررسي اين مسئله هستند اما در كنار آنها خوب است شهردار تهران نيز با حضور در جلسه شوراي شهر به ابهامات شورا درباره نحوه واگذاري املاك پاسخ دهد. به گفته دنيامالي اين حق طبيعي هركسي است كه وقتي آبرويش ريخته شد، شكايت كند. وي تأكيد كرد: با اين همه من خاضعانه از آنها خواهش مي‌كنم كه از شكايت خود صرف‌نظر كنند.

در مقابل محسن پيرهادي با تأييد طرح شكايت از سوي تعدادي از اعضاي شوراي شهر كه نامشان در فهرست واگذاري املاك بود، گفت:‌ با وجود اين هيچ خبرنگاري به واسطه شكايت ما زنداني نشده است. نظر پيرهادي اين بود كه به هرحال يكسري اتهاماتي به برخي از اعضاي شوراي شهر زده شده و آنها چون مقابله به مثل را شرعا و اخلاقا درست نمي‌دانند تنها راه را شكايت به دستگاه قضا دانستند كه بازهم جبران حيثيت ازدست رفته‌شان را نمي‌كند.

وي گفت: نبايد رويه‌اي شكل بگيرد كه عده‌اي به راحتي تهمت بزنند بعد هم بدون اينكه كسي عذرخواهي كند صرفا از ما بخواهند كه شكايتي عليه تهمت زنندگان نكنيم. معصومه آباد نيز تأكيد داشت كه اگر فرد يا افرادي كه نام وي را به دروغ درميان فهرست دريافت‌كنندگان املاك شهرداري درج كرده‌اند عذرخواهي كنند از شكايت خود صرف نظر خواهد كرد. در اين ميان مجتبي شاكري از ديگر معترضان به انتشار فهرست نادرست دريافت‌كنندگان املاك شهرداري گفت:‌

مدير مسئول سايت منتشر‌كننده ماجراي واگذاري املاك از قبل در جريان نادرستي بخشي از گزارش مذكور قرار گرفته بود اما آن را منتشر كرد و فرقي نمي‌كند دروغ توسط فرد، جريان يا سايت منتشر شود، به هر حال ناپسند است و دروغگو بايد تنبيه شود. وي ادامه داد: برخي اعضا با موضوع عاطفي و تحليلي برخورد مي‌كنند اما كدام منطق ممانعت از برخورد با دروغگو را تأييد مي‌كند؟

با چه استدلالي از اين رفتار دفاع مي‌شود و مي‌خواهند بر پروژه دروغ پراكني با تمسك بي‌ربط به صحنه كربلا و عاشورا بي‌كمترين هزينه آب تطهير بريزند.وي با اشاره به تفاوت برخورد دولت با فيش‌هاي نجومي و شهرداري با فهرست املاك گفت: دولت اجازه ورود قوه قضاييه به پرونده مديران صاحب فيش را نمي‌دهد ولي شهرداري درها را به روي قوه قضاييه براي بررسي اسناد باز گذاشته و مي‌گويد خط قرمزي براي رسيدگي نيست.

ناصر اماني معاون برنامه‌ريزي و توسعه شهري شهرداري تهران نيز در واكنش به اظهارات مطرح شده در سخناني گفت: بعد از اينكه آقايان قاليباف و چمران به دادستان و رئيس قوه قضاييه درباره رسيدگي به اين جنجال نامه نوشته و خواستار آن شدند تا بدون هيچ ملاحظه و خط قرمزي دراين باره اظهارنظر كنند، از طرف شهرداري تهران اعلام شد تا روشن شدن قضيه هيچ‌كس اظهارنظري نكند. همين هم شد و تا به امروز از سوي شهرداري صحبتي نشده است با اين همه اسناد و مدارك آماده است. اگر شورا صلاح مي‌داند قبل از گزارش قوه قضاييه حرفي زده شود، ما آماده‌ايم.

جدول

جدول

بنابراين گزارش، مهدي چمران رئيس شوراي شهر نيز در واكنش به اظهارات مطرح شده از سوي اعضاي شوراي شهر و حواشي مطرح‌شده پيرامون شوراي شهر خواستار تداوم فضاي دوستي در ميان اعضاي شورا شد و گفت: با توجه به سابقه‌اي كه از شوراي دوم وسوم در ذهن دارم آن زمان ما در شرايط بسيار پيچيده‌تر و سخت‌تري به‌سر مي‌برديم با اين حال اعضاي شورا اجازه ندادند كه فضاي تنش بر شور سايه بيفكند. وي اطمينان داد كه اگر روال فعلي تصحيح نشود همه در آينده پشيمان خواهند شد.

  • برنامه‌ريزي سالانه براي روز تهران

چمران همچنين به مناسبت فرارسيدن 14مهرماه كه از سوي شوراي شهر روز تهران ناميده شده است، گفت: امسال نه شورا و نه شهرداري تهران آمادگي برگزاري مراسمي به اين مناسبت را ندارند ولي براي سال‌هاي بعد برنامه‌ريزي منظم و دقيقي براي 14مهر خواهد شد. چمران درباره روز روستا نيز اظهار داشت:

ما شاهديم كه هر روز از تعداد افراد ساكن در روستاها كم و به شهرنشينان و مصرف‌كنندگان افزوده مي‌شود تاجايي كه30درصد جمعيت كشور را روستائيان و عشاير تشكيل مي‌دهندكه هر قدر به روستاها رسيدگي شود توليد ملي و سرمايه‌هاي ما بيشتر خواهد شد. مثلا با توجه به اينكه در توليد گندم خودكفا شده‌ايم، مي‌توان نسبت به توليد ديگر محصولات و جلوگيري از واردات بعضي از محصولات در كشور اقدام كرد.

همشهری...
ما را در سایت همشهری دنبال می کنید

برچسب : ارائه گزارش عملکرد,ارائه گزارش عملکرد بهزیستی,نحوه ارائه گزارش عملکرد,فرمت ارائه گزارش عملکرد,روش ارائه گزارش عملکرد,ضرورت ارائه گزارش عملکرد, نویسنده : محمد رضا جوادیان hamshahrionline بازدید : 214 تاريخ : سه شنبه 13 مهر 1395 ساعت: 23:55

خبرنامه